Lichaamstaal

Lichaamstaal is een essentieel onderdeel van de communicatie. Iedereen communiceert overal en altijd. Vaak vindt lichaamstaal onbewust plaats en wordt ook onbewust waargenomen en geïnterpreteerd. Uiteindelijk heeft non-verbale communicatie een grote invloed op het het verloop van de verbinding die we met anderen aangaan. Je bewust worden van wat je uitzendt en hoe je lichaamstaal kunt interpreteren, helpt je bij het verbeteren van je communicatieve vaardigheden.

Onlangs heeft een sociaal psycholoog aangetoond hoe lichaamstaal niet alleen van invloed is op hoe anderen ons zien, maar dat het ook een verandering kan bewerkstelligen in hoe wij ons zelf zien. Door zogenaamde krachtposes aan te nemen kun je je zelfvertrouwen namelijk vergroten, zelfs wanneer je je onzeker voelt. En dit kan uiteraard weer een invloed hebben op je kans op succes.

Hoe je je lichaamstaal kunt inzetten om meer succes te hebben, maakt onderdeel uit van onze trainingen.

Workshops en Trainingen

ZijDoet. biedt een serie op elkaar afgestemde trainingen aan die jou de kans bieden je zelfvertrouwen te vergroten. In de modules komen de volgende onderwerpen aan bod:

√ ontdek je talenten
√ assertiviteit
√ omgaan met kritiek
√ krachtige communicatieve vaardigheden
√ lichaamstaal
√ positieve mindset

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag of opmerking? Dan horen we dat graag. Stuur een bericht en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Not readable? Change text. captcha txt