Sterke communicatie

Sterke communicatieve vaardigheden onderscheiden succesvolle mensen vaak van minder succesvolle mensen. Je kunt nog zo’n goed plan hebben, als je het niet op de juiste manier over kunt brengen dan heb je er weinig aan. Als je goed in staat bent om jezelf uit te drukken, helpt dat je bij het bereiken van je doelen. Iemand die goed kan presenteren, maakt een professionelere indruk. Een persoon die een warm telefoongesprek kan voeren, heeft meer kans om iets te verkopen. Communicatie zorgt er voor dat wij elkaar begrijpen, dat we samen kunnen werken en dat we resultaten kunnen behalen.

Maar bestaat communiceren dan vooral uit praten? Helemaal niet! Luisteren is misschien wel het belangrijkste onderdeel van communicatieve vaardigheden. Non verbaal gedrag ook. Uiteindelijk draait het om het maken van verbinding met mensen. En daarin kun je verbeteren.

Workshops en Trainingen

ZijDoet. biedt een serie op elkaar afgestemde trainingen aan die jou de kans bieden je zelfvertrouwen te vergroten. In de modules komen de volgende onderwerpen aan bod:

√ ontdek je talenten
√ assertiviteit
√ omgaan met kritiek
√ krachtige communicatieve vaardigheden
√ lichaamstaal
√ positieve mindset

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag of opmerking? Dan horen we dat graag. Stuur een bericht en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Not readable? Change text. captcha txt