Ontdek je talent

Onderzoek toont aan dat mensen het best functioneren – en meestal ook het gelukkigst zijn – als ze iets doen wat van nature bij ze past, met andere woorden: als zij hun persoonlijke, unieke talenten en sterke punten gebruiken. Als je je eigen unieke talenten gebruikt en jezelf daarbij ook voldoende uitdaagt, kan er passie en flow ontstaan.

Het goede nieuws is dat iedereen talenten heeft. Je moet alleen wel weten waar jouw talent ligt voordat je dit optimaal kunt benutten. Er zijn veel mensen die het lastig vinden om de eigen talenten en kwaliteiten te herkennen en te omschrijven (laat staan te ‘promoten’).

Hoe komt dat toch? Je bent geneigd om de talenten die je al je leven hebt als vanzelfsprekend te zien. Als je al vanaf jongs af aan moeiteloos de leukste uitjes en evenementen organiseert, zie je dit misschien niet direct als een kwaliteit. Zo moeilijk is het toch niet? Zo zie je je grootste talent misschien dus wel over het hoofd. Vraag maar eens aan een aantal vrienden om jouw kwaliteiten op te noemen, je zult verbaasd zijn over de reacties.

Het her- en erkennen van je talenten en kwaliteiten is dus een eerste stap op weg naar groei in je werk.

Workshops en Trainingen

ZijDoet. biedt een serie op elkaar afgestemde trainingen aan die jou de kans bieden je zelfvertrouwen te vergroten. In de modules komen de volgende onderwerpen aan bod:

√ Ontdek je talenten
√ Assertiviteit
√ Omgaan met kritiek
√ Krachtige communicatieve vaardigheden
√ Lichaamstaal
√ Positieve mindset

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag of opmerking? Dan horen we dat graag. Stuur een bericht en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Not readable? Change text. captcha txt