ZijDoet.

ZijDoet. is een platform voor vrouwelijk talent. ‘Doen’ zorgt voor het vergroten van je comfortzone en voor groei. Hoe we daar bij kwamen, lees je hier.

Zij ontwikkelt

Zij helpt vrouwelijke professionals bij het ontwikkelen van hun vaardigheden en het versterken van hun kwaliteiten door het aanbod van trainingen en workshops in de Academie. Daarnaast biedt zij een Ambition Program aan individuele professionals en organisaties.

Zij inspireert

Zij biedt inspirerende blogs, nieuws en interviews aan over interessante onderwerpen als carrière, balans, geld en persoonlijke ontwikkeling.

Zij verbindt

Zij helpt vrouwelijke professionals niet alleen zichzelf, maar ook elkaar te versterken met een Facebook community en de organisatie van evenementen.

Oprichters

ZijDoet. is opgericht door twee ondernemende professionals met een liefde voor communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Hen viel op dat er een specifieke vraag ontstond vanuit vrouwelijke professionals naar profileren en persoonlijke ontwikkeling. Naast het aanbieden van ontwikkelingsmogelijkheden, wilden Chris Potter en Christel Schrijver een platform aanbieden waar vrouwen elkaar kunnen vinden, motiveren en inspireren.

Chris
Potter

Chris Potter

Christel
Schrijver

Christel Schrijver

 Volg ons op Instagram

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag of opmerking? Dan horen we dat graag. Stuur een bericht en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Not readable? Change text. captcha txt