ZijDoet.

ZijDoet. werkt met specialisten op het gebied van Personal Branding tot Persoonlijke Effectiviteit en van Onderhandelen tot Mindfulness. Alle specialisten zijn zeer ervaren trainers en hebben daarnaast ook kennis van en ervaring in het bedrijfsleven. De kern van onze activiteiten zijn trainingen en workshops gericht op hoger opgeleide professionals met als doel hun kwaliteiten te versterken, vaardigheden te verbeteren en hun zichtbaarheid te vergroten.

Chris Potter

Chris Potter – specialist Personal Branding en Online Profileren

Chris heeft een groot inlevingsvermogen en een zuiver interesse in wat mensen beweegt, waardoor ze in staat is om iedereen persoonlijk te bereiken. Zij zorgt er met aanstekelijk enthousiasme en humor voor dat mensen gemotiveerd raken hun doelen te bereiken en het beste uit zichzelf te halen. Chris geeft richting, denkt ruim, luistert onbevooroordeeld, gelooft in oplossingen en ziet mogelijkheden.

Carmen Karsters

Carmen Karsters –specialist Communicatie en Gedrag

Carmen is een sprankelende en verrassende professional met een opvallend alerte blik op zichzelf en anderen. Een trainer en coach die je moeiteloos laat groeien en inzicht geeft. Ze doet dit met veel respect en humor.
Dat Carmen houdt van haar vak is voelbaar en zorgt voor hoge waardering bij de deelnemers.

Mariska

Mariska Wimmers – specialist Balans en Groei

Mariska’s stijl van werken kenmerkt zich door haar enthousiasme, bevlogenheid en deskundigheid. No nonsense & what you see is what you get. Mariska schakelt erg gemakkelijk tussen diverse gesprekspartners en maakt op menselijk vlak opmerkelijk snel een plezierige en doeltreffende verbinding. Vanuit die basis brengt haar heldere analyse en creativiteit je snel de gewenste resultaten.

Jeanette de Haas

Jeanette de Haas –specialist Onderhandelen

Jeanette heeft een fijne en duidelijke manier van communiceren. Ze analyseert snel en kritisch maar is empathisch sterk, waardoor deelnemers zich snel vertrouwd voelen. Haar uitgebreide praktijk kennis van onderhandelingsvaardigheden maakt haar een geweldige trainer op dit gebied.

Titia Wolf

Titia Wolf – specialist Communicatie en Persoonlijke Effectiviteit

Titia is een prachtige en krachtige persoonlijkheid die professionaliteit en empathie in alle omstandigheden in balans weet te houden. Zij heeft het vermogen te verbinden zonder de analytische kant of haar kritisch vermogen te verwaarlozen. Haar inzet en betrokkenheid maken haar een geliefd trainer en samenwerkingspartner.

Saskia Langenberg

Saskia Langenberg – specialist Het Nieuwe Werken

Saskia is al zolang zij zich kan heugen geboeid door de psychologie van de mens en vernieuwende uitvindingen. Dit is een combinatie waarvan zij haar werk heeft gemaakt. Als specialist op het gebied van ‘Het Nieuwe Werken’ begeleidt zij teams en individuen naar nieuwe manieren van werken en andere denkwijzen. Ook is ze schrijfster van het boek: Je nieuwe werkleven. Ze is een gedreven persoonlijkheid die haar kennis combineert met een groot empatisch vermogen en een ‘drive’ om mensen nieuwe mogelijkheden te laten zien, die bijdragen aan de kwaliteit van hun werk en leven.

Michella Harte – specialist Persoonlijke Effectiviteit en Stressmanagement

Michella is een absolute vakvrouw. Ze is altijd bezig om zich te ontwikkelen en maakt een goede vertaling van de vraag naar een passende training. Ze kan enorm goed luisteren en feedback geven op een oprechte en waardevolle manier. Michella is bevlogen en ook nog een geweldig leuk mens om mee te werken!

Anke Kosters

Anke Koster – specialist Personal Branding

Anke is een deskundige, ervaren trainer en een inspirerende begeleider. Zij weet als geen ander mensen in beweging te krijgen, door het stellen van de juiste vragen. Ze is daarbij scherp en zonder oordeel en bereikt mensen persoonlijk. Anke is to-the-point en kan zich goed inleven in werksituaties omdat ze bekend is met het bedrijfsleven.

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag of opmerking? Dan horen we dat graag. Stuur een bericht en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Not readable? Change text. captcha txt