Personal Branding

Personal branding betekent vrij vertaald dat je jezelf als uniek en authentiek persoon ‘in de markt zet’. Door jouw unieke combinatie van talenten, ervaringen en kwaliteiten zichtbaar en hoorbaar te maken, ontwikkel je jezelf als onderscheidend merk en persoonlijkheid. Als jij helder uitdraagt wie jij bent en waar jij goed in bent, dan weten mensen waar ze jou voor kunnen vragen. Dit moet het antwoord zijn op de vraag waarom juist jij die interessante opdrachten naar je toegeschoven krijgt en gevraagd wordt voor projecten. Of waarom een werkgever juist jou uit een dikke stapel sollicitatiebrieven pikt.
Bovendien leidt het werken aan je personal branding tot meer inspiratie en een hogere motivatie. Dat maakt het zowel voor organisaties als voor zelfstandigen erg interessant.

Er is eigenlijk maar één zekerheid waar je als professional op terug kunt vallen en dat is een sterk ontwikkeld personal brand; de beste versie van jezelf. Door personal branding serieus te nemen, Neem je de verantwoordelijkheid voor je eigen loopbaan en leven. En dat is wel zo prettig!

Workshops en Trainingen

ZijDoet. biedt een serie op elkaar afgestemde trainingen aan die jou helpen jezelf te profileren. In de modules komen de volgende onderwerpen aan bod:

√ Personal branding (wat is het? waarom is het belangrijk?)
√ Je talenten zichtbaar maken
√ Jezelf authentiek presenteren
√ Krachtige elevator pitch
√ Netwerken op een natuurlijke manier
√ Een sterk online profiel
√ Netwerken via sociale media

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag of opmerking? Dan horen we dat graag. Stuur een bericht en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Not readable? Change text. captcha txt