Leiderschap

Wanneer medewerkers goed werk afleveren, heb je als manager vaak het idee dat de medewerkers gemotiveerd zijn. Toch kun je daar niet zeker van zijn. Pas als je weet welke factoren enthousiasme en gedrevenheid bepalen, kun je begrijpen wat motivatie eigenlijk is.

Het succes en de effectiviteit van een manager wordt voor een groot deel bepaald door de resultaten die door zijn teamleden worden bereikt. Als leidinggevende of accountmanager ben je voortdurend bezig met het opstarten, op gang houden en bewaken van activiteiten van je teamleden. Wat maakt een team een team? Hoe zorg je ervoor dat samenwerken leuk blijft? En de belangrijkste vraag: Wat motiveert mensen en hoe kan jij daar op inspelen?

Je leert in een training van ZijDoet. jouw eigen leiderschapsstijl en de andere stijlen kennen en weet die stijlkeuze ook aan te passen. Je leert de 5 frustraties van teamwork kennen en weet wat verschillende typen mensen motiveert, zodat je weet wat je te doen staat als leidinggevende.

Workshops en trainingen

ZijDoet. biedt zowel organisaties als individuele professionals workshops en programma’s aan, die je in staat stellen te groeien in je carrière en je tegelijkertijd gemotiveerd en geïnspireerd te houden.

In de modules komen de volgende onderwerpen aan bod:

√ Effectief beïnvloeden
√ Sociale beinvloedingsstrategieën
√ Krachtige overtuiginstechnieken
√ Sterke onderhandelingstechnieken
√ Ontdek je leidersschapsstijl
√ Motiverend leidinggeven
√ Authentiek en ontspannen presenteren

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag of opmerking? Dan horen we dat graag. Stuur een bericht en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Not readable? Change text. captcha txt