Commercieel Onderhandelen

‘Onderhandelen over een hoger salaris, een auto of een promotie? Geen probleem, laat dat maar aan mij over!’ Er zijn maar weinig mensen die je dat hoort zeggen. De meeste mensen vinden commercieel onderhandelen moeilijk.

Onderhandelen is een vaardigheid die in verschillende situaties op je werk van pas kan komen. Eigenlijk ben je in sommige werksituaties al een aantal regels aan het toepassen van onderhandelen, zonder dat je dat zelf door hebt. Bijvoorbeeld als je de afstemming van vakantiedagen met collega’s doet. Of als je onderdelen van een project verdeelt. Je gebruikt daarin dezelfde stappen. Alleen pas je de te nemen stappen toe op je eigen doelen en wensen rondom je carrière.

Hoe bereid je een onderhandeling het beste voor? Wat moet je doen om zonder toe te geven de relatie met de klant goed te houden en zelfs te verbeteren?

ZijDoet. geeft trainingen Commercieel Onderhandelen waarin je de 5 stappen leert die nodig zijn voor een goed onderhandelingsresultaat.

Workshops en trainingen

ZijDoet. biedt zowel organisaties als individuele professionals workshops en programma’s aan, die je in staat stellen te groeien in je carrière en je tegelijkertijd gemotiveerd en geïnspireerd te houden.

In de modules komen de volgende onderwerpen aan bod:

√ Effectief beïnvloeden
√ Sociale beinvloedingsstrategieën
√ Krachtige overtuiginstechnieken
√ Sterke onderhandelingstechnieken
√ Ontdek je leidersschapsstijl
√ Motiverend leidinggeven
√ Authentiek en ontspannen presenteren

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag of opmerking? Dan horen we dat graag. Stuur een bericht en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Not readable? Change text. captcha txt