Blijf in balans

Vitaliteit maakt het verschil

We hebben in ons werk allemaal te maken met hoge werkdruk, stress en vermoeidheid. Wil je met succes en plezier blijven werken, dan is vitaliteit onmisbaar. Als je  fit en vitaal bent en over voldoende energie beschikt, bereik je eerder je doelen. Je hebt meer energie in lichaam en geest.

Vitale, stralende mensen weten wat ze willen en doen ook wat ze willen.  Maar hoe maak (en houd) je jezelf vitaal? In deze training leer je naar alle factoren te kijken die de vitaliteit beïnvloeden. Wat zijn je doelen, krachten en drijfveren? Hoe creëer je een gezonde levensstijl, zodat je in staat bent om te presteren op topniveau? Luister je goed naar jezelf? Toon je genoeg lef en durf je fouten te maken?

In de training vitaliteit leer je jezelf vitaal te maken en zo een belangrijke sleutel te vinden tot het verwezenlijken van je doelen.

Workshops en trainingen

ZijDoet. biedt een serie op elkaar afgestemde trainingen die jou helpen een goede balans te vinden en houden tussen werk en privé. In de modules komen de volgende onderwerpen aan bod:

√ Energiemanagement
√ Bewustwording van patronen en belemmerende gedachten
√ Aandachttraining
√ Vitaliteitstraining – verminder je spanning en stress
√ Life-work balance

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag of opmerking? Dan horen we dat graag. Stuur een bericht en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Not readable? Change text. captcha txt