Nu (eindelijk) te bestellen: BeLikePippi t-shirts!

 in Algemeen, Lifehacks

Tijdens het BeLikePippi Event op 1 oktober werden we zo vaak aangesproken op onze t-shirts… Waar je die kunt kopen en wat ze kosten. Er werd zelfs al een bestellijst gemaakt. Nu het goede nieuws: vanaf vandaag kun je deze inderdaad kopen! Leuk voor jezelf of om cadeau te geven voor Sint of Kerst.

Tot 28 november kun je je bestelling sturen via een mail naar christelschrijver@zijdoet.nl. Ook als je op 1 oktober je naam al op de lijst hebt gezet, graag nu nog even ‘officieel’ bestellen, zodat wij alle gegevens compleet hebben.

Schrijf ons in je mail:

  • Hoeveel shirts je wilt en in welke maat
  • Je adresgegevens waar de shirts naar toe mogen worden gestuurd

De shirts zijn te bestellen in de maten S, M, L en XL. Let op: ze vallen klein dus neem een maat groter dan je gewend bent!

De prijs is 17,50 per stuk, excl. verzending (2,95)

Let op: Ruilen of retour sturen is niet mogelijk.

Recente berichten

Jouw reactie